Nadat u uw bestelling succesvol heeft geplaatst, gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel en zo koud mogelijk bij u te krijgen. U kunt uw bevroren producten laten bezorgen bij u thuis of afhalen op onze boerderij in Kamperveen. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Verzending

Kiest u voor de optie verzending, dan verzenden wij uw pakket d.m.v. een koeldoos met Techni-Ice via PostNL. De inhoud van de verpakking blijft 48 uur bevroren. De basisverzendkosten in NL zijn tijdelijk gratis. Onze standaard verzenddatum is vrijdag, zodat u zaterdag uw pakket kunt ontvangen. Wij nemen altijd van te voren contact met u op, voordat we de verzending versturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wilt u op een andere dag van de week uw bestelling ontvangen, dan kunt u dat in het opmerkingenveld aangeven.

Afhalen

Afhalen kan op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Plaats van te voren een bestelling, zodat u zeker weet dat uw producten op voorraad zijn.

Onze boerderij is te vinden in Kamperveen, net onder Kampen en ten westen van Zwolle.

Betaling

In de webwinkel kunt u betalen met iDEAL. Als u het vlees komt afhalen, kunt u ook contant betalen. Pinnen is ter plekke helaas niet mogelijk.